Festival Line-Up

We have a jam packed day for you! Over 35 different Yoga, Pilates, Barre + Other Fitness classes, Guided Meditations, Yoga Nidra and Health + Wellness talks to choose from! There will be 5 different areas in our festival, each area will have 7-8 classes running throughout the day. 

Straight Outta Savasana

Time
Class Name
Teacher + Speaker
Class Style
Duration
10:15 – 11:15AM
Cacao Ceremony - Opening
Suzanne Johnson
Meditation
45 mins
11:30 – 12:15PM
Let's Slow It Right Down
Eleanor Lambert
Yoga
45 mins
12;30 - 1:00PM
Who do you think you are? Taking control, making choices, creating change.
Jane Casey
Talk
30 min
1:30 - 2:15PM
Move With Purpose & Freedom
Kim Beech
Yoga
45 mins
2:30 - 3:30PM
The Bridge To Meditation – Finding Stillness In A Yang World
Eleanor Lambert
Yin
1hr
3:50 - 4:50PM
1 hour Silence
Tara Clark
Meditation
1hr
5:00 - 6:00PM
Cacao Ceremony - Closing
Suzanne Johnson
Meditation
1hr

Free & Flowing In Las Vegas

Time
Class Name
Teacher + Speaker
Class Style
Duration
10:15 – 11:00AM
Here Comes The Sun Flow
Adele Cassidy
Yoga
45 mins
11:15 – 12:15PM
Flowing In Compassion
Melissa Ribaudo
Yoga
1hr
12:30 – 12:50PM
Relaxation + Yoga Tips for Anxiety
Freddie Jenkins
Talk
20 mins
1:05 – 1:45PM
Meet You At The Barre
Sarah Farnhill
Barre
30 mins
2:00 - 2:45PM
Breaking Down Poses
Roselle Hirst
Yoga
45 mins
3:00 – 3:30PM
Dare To Love Yourself As If You Were A Rainbow With Gold At Both Ends 🌈
Freddie Jenkins
Yoga
30 mins
3:45 - 4:15PM
Finding That Connection - Partner Yoga
Tim + Shannon
Parnter Yoga
30 mins
4:30 - 5:00 PM
Wild & Free Flow
Kat Basquill
Yoga
30 mins
5:15 - 5:45 PM
Live In Colour - Colour Yoga
Aminta Gagnon
Yoga Party
30 mins

Houston, We Have A Plank

Time
Class Name
Teacher
Class Style
Duration
10:15 – 11:00AM
Wake Up The Core & Flow
Lottie Heminsley
Yoga
30 mins
11:15 – 12:00PM
Fearless Flexible Fun Flow
Carly Willers
Yoga
45 mins
12:15 – 1:00PM
Creativity In Yoga Sequencing
Kim Beech
Yoga
45 mins
1:15 – 2:00PM
Yoga For Runners - Tips To Become A Stronger Runner
Tim + Shannon
Yoga Workshop
45 mins
2:15 – 2:45PM
Witness the HIITness
Gavin Morris
HIIT
30 mins
3:00 – 3:45PM
Rocket Vinyasa Flow
Cynthia Kryszkiewicz
Rocket Yoga
45 mins
4:00 - 4:45PM
House Of Pilates
Gail Nolan
Pilates
45 mins

Sweet OM Alabama

Time
Class Name
Teacher + Speaker
Class Style
Duration
10:15 – 10:45AM
Moving with Menopause
Jacqui Doyle
Yoga
30 mins
11:00 – 11:30AM
Marvellous Menopause Talk
Jacqui Doyle
Talk
30 mins
11:45 – 12:35PM
Spirit Mandala
Kat Basquill
Mandala Flow
50 mins
12:50 – 1:15PM
Andropause - men have hormone issues too
Sheldon & Roberta
Talk
30 min
1:30 - 2:00PM
Deep Heart Rest - Yoga Nidra
Bodhini Hridaya
Yoga Nidra
30 mins
2:15PM – 3:15PM
Movement Flow & Stretch
Katrina Madrilejo
Yoga+ Nidra
1hr
3:30 – 4:30PM
Soulful Slow Flow & Soothing Yoga Nidra
Lucy Rowland
Yoga, Nidra, Meditation
1hr
4:45 – 5:15PM
Kirtan Mantra
Uma
Meditation
30 mins

California Greenin

Time
Class Name
Teacher + Speaker
Class Style
Duration
10:30 – 11:00AM
PIYO - The Best Of Both
Su Chanprasong
Yoga + Pilates
30 mins
11:15 – 11:45PM
Genetics & Your Fitness Journey
Gail Nolan
Talk
30 mins
12: 00 – 12:30PM
Journey to Self-Compassion
Tara Clark
Meditation
30 mins
12: 45 – 1:15PM
Life Drawing Sess
Tara Clark
Activity
30 mins
1: 30 – 2:15PM
Freedom, Balance, Peace
Susan English
Yoga/ Meditation
45 mins
2:30 – 3:00PM
Fertility Yoga For Men & Women - Reduce Stress & Anxiety.
Alex Taylor
Talk / Yoga
30 mins
3:15 – 3:45PM
Magnify Your Radiance - Kundalini Yoga
Uma Amrita
Kundalini
30 mins
4:00 – 5:00PM
"Sail on Dreams" - Yoga Nidrã workshop
Cass Xuxin
Yoga, Nidra, Meditation
1hr

Please note that our lineup is subject to change due to the availability of our teachers + speakers.